modellkednék 2011.10.07. 20:29

4: Nézd meg mi tetszik neked magadon, vagy mi az ami szerinted érdekes, különleges rajtad?! Találd meg magadban azt amiért szerinted TE kellesz majd a magazinoknak!

Ha hiszel és bízol magadban akkor a legfontosabb, hogy a legjobbat hozd ki magadból! A legjobb nem feltétlenül jelenti azt, hogy a legtöbbet kell mutatnod!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Néha jó arcaidat úgy találod meg, ha kísérletezel! Ezt értsd úgy, hogy olyat teszel amit máskor nem! Próbálj ki olyat is amit máskor soha! Először az arcodat fedezd fel! Vegyél a kezedbe egy tükröt vagy állj a tükörrel szemben, amikor magadban vagy és grimaszólj, hunyoríts, nyújts ki a nyelved, sikíts, énekelj bármi! Van aki pl a legjobb arcait akkor találja meg, ha berakja a kedvenc dalát és rátátogva előadja a dalt! Így felfedezi furcsa, új de érdekes arcait amit nem minden képen lát vissza a hétköznapokban! Ezeket érdemes megjegyezni. Nézz csábosan, hülyén ,viccesen, vidáman, szomorúan... Meglátod melyik jó! Aztán jöhet a kísérletezés második fázisa, amihez a legjobb egy egész alakos tükör! Ha ez megvan játsz a hajaddal is.. kösd fel, fond be, túrd össze...csinálj vele mindent ami eszedbe jut.A tükörrel szemben pózolhatsz, mint a címlap lányok, de megint jó lehet, ha berakod a kedvenc dalodat és eltátogod, netán táncolsz rá!

Ha ez megvan lépj tovább! Próbálj ki mindent! Nézd át a ruhatáradat, de átnézheted a bátyád, húgod,öcséd,apád,anyád ruhatárát is.. Lehet, hogy nem vennél fel pl kosztümöt, de ha felpróbálod anyádét jól áll, és érdekes új arcodat fedezed fel, mintha nem is te lennél! Vagy lehet a bátyád focimeze egész szexi, vagy éppen az ingje...vagy az öcséd pólója ami éppen csak rád megy és kicsi is rád, de mégis édes lány leszel benne a Donald kacsától...A lényeg, hogy legyél merész.. lehet valamit nem vennél fel utcára, vagy nem a te stílusod, de ettől még jól állhat ,vagy jól nézhet ki. Az a modell a legjobb akinek több arca van! Próbáld ki a fiús, lányos, nőies, szexi, szolid, hivatalos, vad, visszafogott oldalaidat!

Ha ez megvan jön az 5: Készíts magadról fotókat, vagy a legjobb ha készíttetsz fotókat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekmodell.blog.hu/api/trackback/id/tr833286163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása