modellkednék 2011.10.09. 10:58

Hogyan legyek plus size modell?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyre több plus size modell jelenik meg a modell piacon és egyre több átlagos vagy telt testalkatú modellre lesz igény, azonban még mindig a vékonyabb lányok a legfoglalkoztatottabbak. Egy előnye azonban van a plus size modelleknek. Nehéz találni olyan molett modellt aki igazán jó plus size modell és hosszútávon is képes megőrizni a szépségét. Így ha plus size modell akarsz lenni, akkor egy jó portfólióval akár könnyebben elérhetsz nemzetközi sikert mint egy átlagos modell. Persze fontos, hogy ne álmodj Vuiton címlapról:)

A plus size modellek általában 38-40es méretű ruhákat hordanak a fotózásokon és egész iparág épül rájuk. Mitöbb, már magyar ügynökség is foglalkoztat csak molett modelleket! Ha telt alkatú lány vagy és szeretnél modell lenni akkor a www.molettmodell.hu egy jó kezdés lehet.

Amennyiben plus size modelleknek szóló lehetőségekről is szeretnél értesülni, akkor csatlakozz a Facebook oldalamhoz ahol folyamatosan kiposztolom a lehetőségeket amiket találok!!!

Címkék:plus size modell Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekmodell.blog.hu/api/trackback/id/tr463289121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása