modellkednék 2011.10.29. 18:53

Gyerekmodell botrány!!

 Amerikában már kész iparág épül a gyerekekre, a gyerek sminkektől kezdve a gyerek kávén és a gyerek kocsin át a gyerek wellnessig szinte minden területen megcélozták a legkönnyebben befolyásolható és irányítható célcsoportot. Természetesen az új célcsoportnak szóló luxustermékek is megjelentek, amik először a szülők márkafüggőségére, aztán a gyerekek vágyaira alapoztak. Így a gyerekmodellekre igény van, hiszen a gyerekeknek a gyerekek kell, hogy eladják a termékeket.

Azonban a gyerekek szerepeltetésének szabályai még nem teljesen kerekedtek ki, és nehéz a határvonalakat meghúzni. A minap robbant ki ennek kapcsán egy botrány az egyik legnagyobb divatlap gyerekfotói kapcsán, ahol a legújabb 10 éves modell sztárt túl szexualizálták!

Címkék:gyerek Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekmodell.blog.hu/api/trackback/id/tr953338574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása