modellkednék 2011.10.07. 19:51

1: Tűzz ki egy célt!

Ha modell akarsz lenni, akkor ebben az irányban gondolkodj! Először fogalmazd meg magadban, hogy pontosan mit is szeretnél? Ha megvan, gondold végig, hogy mi lehet az út ahogyan elérheted? Fontos, hogy a céljaid kitűzésekor magadhoz mérd a célt. Lehet nagyot álmodni, de biztosabb a siker, ha először kis célt tűzöl ki magad elé. Naomi Cambell sem 1 hét alatt lett sztár! Modellnek lenni nehéz dolog, és sok munka és kitartás kell! Előszöris nem árt, ha beszélsz nyelveket is, így könnyebben tájékozódhatsz a neten is. Ha sikeres modell leszel, akkor úgysem csak hazánkban fogsz dolgozni, és akkor fontos ,hogy értsd a fotós instrukcióját!

Tehát elsőnek gondold végig mit szeretnél, és hogy mi az oda vezető út! Ha ez megvan akkor nézd meg ,hogy az úton meddig jutnál el már most és hol az első akadály? Az első cél akár az első akadály leküzdése is lehet! Van akinek az az akadály, hogy nincsenek fotói, vagy plusz kilói vannak amik zavarják, netán rágja a körmét és az csúnya...küzd le az akadályokat. Haladj lépséről lépésre! Ha nem tudod, hogyan tedd, segít a cél kitűzésében blogom második pontja:2: Nézz körül a neten, legyél felkészült a témában!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekmodell.blog.hu/api/trackback/id/tr713286098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása