modellkednék 2011.10.07. 20:43

6: Kérj véleményt a fotókról!

Na ez az egyik legfontosabb pont! Először saját magad is írd fel neked melyik tetszik és miért?! Ezután kérdezz meg másokat! A vélemények gyüjtéséhez az egyik legjobb út nyilván a Facebook, ahol az összes barátod véleményét kikérheted. Azonban fontos, hogy ne csak elfogult embereket kérdezz! Sokszor a barátaid is csak azt mondják amit hallani szeretnél, és a szülők pláne! A rossz vélemények se bizonytalanítsanak el. Sőt! Tegyél fel olyan képeket is amin nem tetszel magadnak! Ne válogass túl sokat, mert ami szerinted ronda az más szerint lehet, hogy szép..magunkkal szemben elfogultak vagyunk!!!!!!!

Azt is megteheted, hogy a kész képekkel már nagy megmérettetésnek is neki indulsz és próbát teszel mondjuk egy modell versenyen. (A versenyekről még bővebben olvashatsz a blogomon hamarosan!)

Ha ez megvan a saját kedvenceid és a többiek által kedvencnek ítélt képekből csinálj egy albumot! Azonban az album összeállításánál fontos dolog, hogy 7: Találd meg a stílusod!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekmodell.blog.hu/api/trackback/id/tr913286189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása