modellkednék 2011.10.07. 20:51

8: Keress fel ügynökségeket!

A legjobb ha először a neten nézel körül! Normális esetben az ügynökség nem kérhet tőled regisztrációs díjat se semmit azért, hogy regisztrál téged, hiszen hosszútávon az ügynökség érdeke is, hogy sok és különböző modellje legyen. Pláne mivel ha munkát kapsz abból ők is keresnek pénzt rendesen! Ezért ha lehet először olyanokhoz regisztrálj akiknél nem kell fizetni. Előfordul, hogy az ügynökség behív fotózásra, vagy csak személyesen regisztrál, személyes fotózással. Ilyenkor is csak annyit mutass amennyit szeretnél! NEM KÉNYSZER TÖBBET MUTATNI!!! Hiszen soha nem tudhatod a képek hova jutnak még el?! Ha ügynökséghez mész, feltétlenül jelezd a szüleidnek, barátaidnak, hogy hova mész stb.

Amennyiben beszélsz angolul és tudsz utazni, akár külföldi ügynökségeket is megcélozhatsz, bár tapasztalat nélkül felesleges! Ekkor jön a 9. pont: Szerezz tapasztalatot és építs kapcsolatot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekmodell.blog.hu/api/trackback/id/tr373286208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása