modellkednék 2011.11.17. 19:39

A modell élet hátrányai 3.

Újabb cikk olvasható a Velvet.hu-n a modell élet kínjairól. Érdekes beszámoló, és nem mondom, hogy nem igaz, de az ilyen szélsőséges dolgok nem hétköznapiak a modellek életében. Mindamellett tény, hogy aki igazán a legjobb akar lenni, annak kemény edzéstervet és kemény táplálkozástervet kell követnie. Ám azért a pénzért amit egy sikeres modell egy bemutatón megkap megéri. Az bőven fedezi a diéta és a kondi költségeit is. 

Persze fontos, hogy a diétánkat orvosi felügyelettel tegyük és ellenőrizzük az egészségi állapotunkat, ugyanis egy ilyen radikális diéta akár kárt is okozhat testünkben és egészségünkben, ami már korántsem olyan nagy öröm. Mitöbb akár a karrierünkbe is kerülhet egy szerencsétlen diéta.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekmodell.blog.hu/api/trackback/id/tr63390672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása