modellkednék 2011.10.07. 20:18

3: Higyj magadban!

self_confidence.jpg

Ez az egyik legfontosabb cél! Ha ez hiányzik, akkor bukta az egész. Ki más a legfontosabb, ha nem te?! Ahhoz, hogy higyj magadban, ahhoz először is úgy kell szeretned magad amilyen vagy! Ha ez nem megy, akkor rögtön az első pontra visszaléphetsz, és kitűzheted magadnak célodul, hogy szereted magadat, vagy olyanná alakítod magadat, ahogyan szeretni tudod magadat.

Ha nem hiszel magadban azt mások is észre veszik és ők sem fognak hinni benned! Sőt akár ki is használhatják! Rávehetnek olyan dolgokra is amiket nem szeretnél! Előfordulhat, hogy valaki a bizonytalanságodat és a vágyaidat kihasználja, és azt mondja nem vagy elég szép vagy jó! Te pedig elhiszed és mondjuk belemész egy olyan fotózásba vagy rosszabb esetben egy olyan eseménybe amit igazán nem is szeretnél és amit talán megalázónak vagy tőled idegennek tartasz és később megbánod...sőt akár még kisebb lesz az önbizalmad! Ezt semmiképpen nem szeretnéd bizonyára!

Így fontos, hogy szeresd és elfogadd magadat, találd meg a szépet és a különlegeset magadban! Ha nem vagy klasszikus szépség, de Te mégis a tükör elött állva szépnek látod magadat, akkor jó úton jársz. És ha ezt a szépséget egy kamera előtt is megtudod mutatni, és a legszebb arcodat mered vállalni, akkor sikeres lehetsz! A legjobb arcunkat azonban nem mindig könnyű megtalálni! Ebben segít a 4 pont: Nézd meg mi tetszik neked magadon, vagy mi az ami szerinted érdekes, különleges rajtad?! Találd meg magadban azt amiért szerinted TE kellesz majd a magazinoknak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekmodell.blog.hu/api/trackback/id/tr113286139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása