modellkednék 2011.10.07. 20:35

5: Készíts magadról fotókat, vagy a legjobb ha készíttetsz fotókat!

kepek.jpg

Ha ügyes vagy magad is fotózhatsz, de ha van olyan barát, barátnő, családtag aki tud fotózni vagy segítene és aki mellett el tudod magadat engedni, akkor vele is csináltathatsz képeket! A lényeg, hogy felszabadult légy és ne zavarjon a másik, se az hogy mit reagál a fejeidre stb. Élvezd! és instruáld! Ez rólad szól! Esetleg ő is segíthet, hogy mit csinálj, hisz ő látja a kamerában mi jó vagy mi áll jól! Ha tudsz használj sok kelléket, sok helyszínt, sok ruhát és pózt és hajat és stílust...

Ha anyagi lehetőséged megengedi, akár profi fotóst is választhatsz, de fontos, hogy legyél körültekintő! Nézd meg a referenciákat és ha tetszenek válaszd a fotóst! Ha nem tetszenek, akkor pedig kérdezz, esetleg ha van konkrét elképzelésed mutasd meg neki. Persze nyilván nem fogsz tudni címlap fotót csináltatni de azért a kezdésnek nem rossz pár jó kép. Egy jó fotós a képeket nagy felbontásban adja neked, és ha igazán ügyes akkor még a számítógépén tökéletesíti is. Merj válogatni és kérdezni..elvégre te fizetsz!

 

Ha ez megvan jön a 6: Kérj véleményt a fotókról!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekmodell.blog.hu/api/trackback/id/tr173286174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása