modellkednék 2011.10.07. 20:10

2: Nézz körül a neten, legyél felkészült a témában!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha modellkedni szeretnél, azért nem árt, ha tudod, hogy egyáltalán mit is vállalsz és mit szeretnél?! A modellek élete nem egy álom. Néha a legnagyobb hidegben vagy hőségben kell dolgozniuk, megszabott táplálkozástervük van, így nem biztos, hogy mindig azt és akkor esznek amit akarnak, sőt az is előfordul, hogy kényelmetlen pózokban kell állniuk akár órákig.

Egy fotózás elég összetett dolog, és sok munka. Nem is hinnénk, hogy mennyire fárasztó tud lenni?! De hozok egy példát amin keresztül te magad is letesztelheted! Tartsd fel a kezedet a fejed fölé amolyan török táncosnősen tekerve, a másik kezedet, pedig vízszintesen nyújtsd előre! Maradj így 5 percig mozdulatlanul! Ugye, hogy milyen nehéz? Valljuk be, kényelmetlen lehet mindez ha 1 órán át kell így maradnod. Vagy nézd meg a két képet amiket felraktam. Szerinted mennyi ideig kellett a lánynak visszatartania a lélegzetét a víz alatt? és mennyire fájhatott a másik lány térde 20 perc után ebben a pózban?

Tehát nem árt ha tudod, hogy mit is szeretnél és mit bírsz! Eszerint érdemes a célodat is kitűzni! Aztán fontos utána nézni, hogy mire van igény, és mire vagy alkalmas?! Hiába szeretnél a Vuiton arca lenni, ha túl alacsony, túl magas, túl sovány vagy túl telt vagy a nagy modellvilág elvárásainak! Ám az, hogy nem vagy született modell még korántsem baj, mert még lehetsz ígyis érdekes, szép és sikeres! Csak ahogy a 3. pontom is szól 3: Higyj magadban ... ÉS a lehetőségeidhez mért célt kell kitűznöd! A 4. pont is fontos 4: Nézd meg mi tetszik neked magadon, vagy mi az ami szerinted érdekes, különleges rajtad?! Találd meg magadban azt amiért szerinted TE kellesz majd a magazinoknak!

A legjobban a neten tájékozódhatsz arról, hogy hol keresnek modelleket és milyen életkori és testi paraméterekkel? De a neten találhatsz a felkészüléshez akár modell tanfolyamot is és profi portfólió fotó készítéséhez fotóst! Érdemes a modellkedésről bőven utána olvasni, hogy nehogy átverés vagy akár bűncselekmény, erőszak vagy megaláztatás áldozata legyél. Mielőtt bármibe is belemész nagyon fontos, hogy a 3. és 4. ponton is túl legyél!
 

Címkék:10 tanács Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekmodell.blog.hu/api/trackback/id/tr403286130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása