modellkednék 2011.10.07. 21:39

Hogyan legyek modell?

Én úgy látom egyre többen vagyunk fiúk és lányok is, akik szeretnék megmutatni magukat a kifutón vagy éppen egy ruhacég katalógusában, vagy szerencsés esetben akár a Louis Vuiton egyik reklámjában, bár vannak szerintem köztünk sokan akik akár Kovi pornójában is szivesen résztvennénk, mert az is garancia lehet a kapcsolatok építésére!

 

Én azonban nem pornó csillag szeretnék lenni, hanem csak egy modell. Kérdés, hogy alkalmas vagyok-e? Nem tudom! Szerintem mindenki alkalmas.. Ha más nem egy filmszerep erejéig. Ha belegondolok, nem csak a szép arcokat jegyzem meg. Sőt, ha a TV-ben látható reklámokból indulok ki, akkor ha nem Garnier vagy Nivea reklám megy, akkor nem egyszer előfordult már, hogy teljesen átlagos, furcsa vagy éppen extrém embereket láttam.

Szerintem az első és legfontosabb dolog, hogy az emberben legyen megmutatni vágyás és legyen "gátlástalan"! Ha félsz egy kamerától, akkor sosem leszel modell. Bár tény, szerintem a modelleknek is kell némi feloldódás, hogy a legjobbat nyújtsák.

 

Na de mit tegyek, hogy modell legyek? Az első és legfontosabb, hogy döntsd el pontosan, hogy mit szeretnél. Olvass utána a dolgoknak, nézz meg modelleket a neten is. Legyél határozott és céltudatos. Ha tényleg modell akarsz lenni, akkor a legfontosabb, hogy higyj magadban. Nem kell, hogy te legyél a legszebb lány vagy fiú...de kell, hogy higyj magadban. Ha szereted magadat és boldog vagy, az átjön a kamerán is.

De mit is fecsegek... a legjobb pontokba szedni, hogyan érhetsz célt?!

1: Tűzz ki egy célt! (Először csak egy kicsit, bár merhetsz nagyot álmodni!)

2: Nézz körül a neten, legyél felkészült a témában!

3: Higyj magadban!

4: Nézd meg mi tetszik neked magadon, vagy mi az ami szerinted érdekes, különleges rajtad?! Találd meg magadban azt amiért szerinted TE kellesz majd a magazinoknak!

5: Készíts magadról fotókat, vagy a legjobb ha készíttetsz fotókat!

6: Kérj véleményt a fotókról!

7: Találd meg a stílusod!

8: Keress fel ügynökségeket!

9: Szerezz tapasztalatot és építs kapcsolatot!

10: Fejleszd magadat!

Ha ez mind megvan, már csak rajtad múlik. A világ nyitva áll előtted! Ha azonban nem tudod, hogy kezdj hozzá, adok pár tippet a blogomon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekmodell.blog.hu/api/trackback/id/tr303286080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása